Michal Yakir komt naar NHNN november 2013

Categories: Algemeen, Seminar

Michal Yakir, de Israelische homeopate geeft voor de NHNN een seminar in Steenwijk op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2013!

Michal gaat vertellen over haar zeer boeiende plantensystematiek, ‘Wondrous order’ (wonderlijke orde). Haar boek “The table of plants – wondrous order” komt eind 2013 uit.

De planten-tabel heeft betrekking op de uitdagingen en obstakels die men tegenkomt op de ontwikkelingsreis vanaf de geboorte tot op hoge leeftijd. Planten zijn de bron van het vermogen van de natuur om zich te evolueren en te ontwikkelen, en als zodanig kan dit de menselijke ontwikkeling en voortgang helpen te beschrijven. 

De tabel-kolommen beschrijven de individuatie stadia, terwijl de rijen de niveaus van rijping weergeven. Dit zorgt voor fysiologische, emotionele, mentale en spirituele inhoud  bij elke familie van de planten, terwijl een enkele remedie alleen bepaalde variaties van de familie-thema’s beschrijft. De planten-tabel verklaart de kenmerken van groepen van planten, van kleine remedies en die van nieuwe remedies.

De planten-tabel zorgt voor meer begrip en daardoor zal de keuze voor een homeopatische remedie verhelderend werken. In het 2-daagse seminar wordt ingegaan op de diepere inhoud van de tabel en het leren van de fundamentele eigenschappen – en hoe deze te gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Het belooft een zeer boeiend seminar te worden!

Print Friendly

Tags:

© 2013 - NHNN.nl
Wordpress Themes
Scroll to Top